banner359

İsrail Tepkisi

Maltepe’de İsrail’in Gazze operasyonlarını protesto eden eylemciler, bir fast food restoranının kapısına Filistin bayrağı astı.İsrail’in Filistin ve Gazze’de gerçekleştirdiği operasyonları protesto için bir araya gelen 50 kişilik...

31 Temmuz 2014 Perşembe 22:01
İsrail Tepkisi
Maltepe’de İsrail’in Gazze operasyonlarını protesto eden eylemciler, bir fast food restoranının kapısına Filistin bayrağı astı.
İsrail’in Filistin ve Gazze’de gerçekleştirdiği operasyonları protesto için bir araya gelen 50 kişilik grup, Maltepe Meydanı’nda toplandı. Burada grup adına açıklama yapan Uğur Yıldırım, Türkiye’de bulunan bazı firmaların ve ürünlerin isimlerini vererek bunların boykot edilmesini istedi. Açıklamanın ardından Filistin bayraklarıyla yürüyüşe geçen ve sık sık tekbir getiren göstericiler, ‘Hepimiz Hamas’ın askerleriyiz’, ‘Müslüman uyuma kardeşine sahip çık’ şeklinde sloganlar attı.
Yürüyüş sırasında Maltepe Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir fast food lokantası önünde duran göstericiler, işyerinin kapısına Filistin bayrağını astı. Ardından sloganlar atan protestocular, burada yaptıkları toplu duanın ardından eylemi olaysız şekilde sonlandırdı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<