İzmir’de Yağmur Su Baskınlarına Yol Açtı

İzmir’de akşam saatlerinde ara ara etkili olan sağanak yağış yolları göle çevirirken bazı zemin katlardaki evlerde su baskınları oldu. İzmir’de, Cuma akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, ara ara kesilerek sabaha kadar devam etti....

25 Ekim 2014 Cumartesi 09:17
İzmir’de Yağmur Su Baskınlarına Yol Açtı
İzmir’de akşam saatlerinde ara ara etkili olan sağanak yağış yolları göle çevirirken bazı zemin katlardaki evlerde su baskınları oldu.
İzmir’de, Cuma akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, ara ara kesilerek sabaha kadar devam etti. Yağmur nedeniyle akşam trafiği oluşurken çok sayıda maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Tıkanan mazgallardan ve rögarlarlardan taşan sular, yolları göle çevirdi. Alsancak Tarihi Hava Gazı önü, Karşıyaka Alaybey girişi, Levent Marina kavşağı göl haline gelirken sürücüler zor anlar yaşadı. Araçların su içerisinden geçmesi tehlike yarattı. Leven Marina Kavşağı Konak yönüne tek yönlü kapatılarak İZSU ekipleri suları 3 saat süren çalışma ile tahliye etti. İzmir’in çeşitli semtlerinde zemin katta bulunan çok sayıda ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi. İZSU ve itfaiye ekipleri sabaha kadar su tahliye işlemleri ile uğraşırken vatandaşta su basan ev ve iş yerlerini kendi çabası ile temizlemeye çalıştı. Meteoroloji 2’nci Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada İzmir’de şiddetli fırtına ve yağmurun pazar gününe kadar devam edeceği bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<