banner359

İznik’te FETÖ operasyonu

İznik İlçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/paralel Devlet Yapılanması'na (fetö/pdy) Üye Olduğu Tespit Edilen Bir Memur Tutuklandı.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 18:33
İznik’te FETÖ operasyonu
Bursa’nın İznik ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) üye olduğu tespit edilen bir memur tutuklandı.
İznik İlçe Tarım Müdürlüğü’nde 12 yıldır görevli memur Hikmet B. (40) dün, Şerif K. adlı vatandaş da bugün gözaltına alındı. Bankasya’da 210 bin TL’sinin bulunduğu anlaşılan Hikmet B, İznik’te çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, Şerif K. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.
Daha evvel İznik Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir komiser yardımcısı, bir polis memuru, bir doktor gözaltına alınmış, 11 öğretmense açığa alınmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<