banner359

Jandarmanın kontrolüne canlı kurbağalar takıldı

Diyarbakır-Bingöl karayolunda bir kamyonette yapılan aramada, toplam 191 kilogram canlı kurbağa ele geçirildi. Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Sur/Mermer Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince...

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:41
Jandarmanın kontrolüne canlı kurbağalar takıldı
Diyarbakır-Bingöl karayolunda bir kamyonette yapılan aramada, toplam 191 kilogram canlı kurbağa ele geçirildi.
Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Sur/Mermer Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince Diyarbakır-Bingöl karayolunda yol kontrol faaliyeti düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, “Çevre il ve ilçelerde bulunan akarsulardan yakalandığı tespit edilen 22 kasa içerisinde toplam 191 kilogram canlı kurbağa ele geçirilmiştir. Yakalanan 5 şüpheli şahsa Diyarbakır Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü tarafından Çevre Kanunun 20/k maddesi gereği idari para cezası kesilmiştir. Ele geçen 191 kilogram canlı kurbağa ise Diyarbakır Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü yetkilileri ve Jandarma ekipleri tarafından tekrar doğaya salınmıştır” denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<