Kabus Geri Döndü: 2 ölü

Gaziantep’te karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Perilikaya Mahallesi’ndeki kayınvalidesinin evine giden İsmail H. (36) ile eşi Fatoş (28) ve oğlu İhsan (6), gece karbonmonoksit gazından zehirlendi....

26 Kasım 2014 Çarşamba 18:16
Kabus Geri Döndü: 2 ölü
Gaziantep’te karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Perilikaya Mahallesi’ndeki kayınvalidesinin evine giden İsmail H. (36) ile eşi Fatoş (28) ve oğlu İhsan (6), gece karbonmonoksit gazından zehirlendi. İlk müdahaleleri yapılan şahıslar daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleye rağmen bana ile oğlu kurtarılamazken annenin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan incelemenin ardından ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<