banner359

Karşı’ya Polis Baskını

Polis, internet üzerinden yayın yapan Karşı Gazetesinin binasında arama başlattı.Kağıt yayınına bir süre önce son veren ve internet üzerinden yayın yapan Karşı Gazetesi’nin Mecidiyeköy’deki binasında polis arama başlattı. İstanbul...

30 Eylül 2014 Salı 16:08
Karşı’ya Polis Baskını
Polis, internet üzerinden yayın yapan Karşı Gazetesinin binasında arama başlattı.
Kağıt yayınına bir süre önce son veren ve internet üzerinden yayın yapan Karşı Gazetesi’nin Mecidiyeköy’deki binasında polis arama başlattı. İstanbul Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise “30.09.2014 tarihinde bazı basın yayın kuruluşlarında ‘Karşı Gazetesi’ne mahkeme kararı olmadan polis baskını’ şeklinde çıkan haberler tamamen yalandır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Adı geçen gazetede, işlemler mahkeme kararı doğrultusunda hukuka uygun olarak yapılmaktadır” denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<