banner359

Kendi kask taktı arkadaki eşi ve çocuğunu hiç düşünmedi

Bursa’da motosiklete küçük çocuklarıyla birlikte binen bir çift ölüme meydan okudu. Amatör kamera tarafından görüntülenen şahıslar yürekleri ağza getirdi.Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi Ankara yolu üzerinde biri çocuk 3 kişinin...

19 Kasım 2016 Cumartesi 09:12
Kendi kask taktı arkadaki eşi ve çocuğunu hiç düşünmedi
Bursa’da motosiklete küçük çocuklarıyla birlikte binen bir çift ölüme meydan okudu. Amatör kamera tarafından görüntülenen şahıslar yürekleri ağza getirdi.
Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi Ankara yolu üzerinde biri çocuk 3 kişinin bindiği motosiklet şehir merkezinde hızla seyrederken amatör kameraya takıldı. Yürekleri ağızlara getiren görüntüde eşi olduğu düşünülen bir kadın ile küçük çocuğunu motosikletin arka kısmına alan şahıs sıkışık trafikte manevralar yapıp yürekleri ağızlara getirdi. Sadece kendi kafasına kask takan sürücü ana caddede bir süre bilinçsizce seyrederken, bir süre sonra kameranın açısından çıkarak gözden kayboldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<