banner359

Kömür Ocağında Göçük

Şırnak’ta kaçak olarak işletildiği belirtilen kömür ocağında meydana gelen göçük sırasında, elektik akımına kapılan bir işçi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre göçük merkeze bağlı Toptepe köyü yakınlarında bulunan ve...

21 Eylül 2014 Pazar 15:34
Kömür Ocağında Göçük
Şırnak’ta kaçak olarak işletildiği belirtilen kömür ocağında meydana gelen göçük sırasında, elektik akımına kapılan bir işçi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre göçük merkeze bağlı Toptepe köyü yakınlarında bulunan ve kaçak işletildiği bildirilen bir kömür ocağında meydana geldi. Kömür ocağında çalışan 7 işçi yemek molası verdi. İşçilerin oturduğu zeminin çöktüğü olayda ayakta duran Mehmet Ata Kutlu (36) isimli işçi, yanındaki elektrik kablosuna tutundu. Diğer işçilerin kaçarak kurtulduğu olayda Kutlu, elektik akımına kapıldı. Vücudunun yarısı toprak altında kalan işçi arkadaşlarının yardımıyla Şırnak Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralı işçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<