banner359

Köpeğe çarpmamak isterken kaza yaptı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, köpeğe çarpmamak için manevra yapan özel otomobil bariyerlere çarptı. Sürücü yaralanırken, köpek telef oldu.Edinilen bilgiye göre, 16 KJA 94 plakalı otomobiliyle İnegöl’den Bursa istikametine seyir halinde...

06 Aralık 2016 Salı 11:50
Köpeğe çarpmamak isterken kaza yaptı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, köpeğe çarpmamak için manevra yapan özel otomobil bariyerlere çarptı. Sürücü yaralanırken, köpek telef oldu.
Edinilen bilgiye göre, 16 KJA 94 plakalı otomobiliyle İnegöl’den Bursa istikametine seyir halinde olan Erdem Uludağ, Kalburt mevkiinde bir anda önüne fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan özel otomobil önce refüje, ardından bariyerlere, daha sonra tekrar orta refüje çarparak durabildi. Sürücü yaralanırken, otomobilin çarptığı köpek ise telef oldu.
112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Telef olan köpek ise Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri tarafından kaza yerinden kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<