banner359

Küçük Ateş kreşte ölü bulundu !

Ordu’da 2 yaşındaki bir çocuk kaldığı kreşte ölü olarak bulundu. Ordu’nun Altınordu ilçesinde 2 yaşındaki bir çocuk, kaldığı kreşteki yatağında ölü olarak bulundu. Olay, Altınordu ilçesinde bulunan bir kreşte meydana geldi. Edinilen...

16 Mart 2015 Pazartesi 23:05
Küçük Ateş kreşte ölü bulundu !
Ordu’da 2 yaşındaki bir çocuk kaldığı kreşte ölü olarak bulundu.
Ordu’nun Altınordu ilçesinde 2 yaşındaki bir çocuk, kaldığı kreşteki yatağında ölü olarak bulundu. Olay, Altınordu ilçesinde bulunan bir kreşte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah kreşe bırakılan 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan, akşam saatlerinde kreş görevlileri tarafından yatağına yatırıldı. Uyuya kalan çocuk bir daha uyandırılamadı. Olayın ardından 112 ekiplerine haber verildi. Kreşte yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Ateş Karaoğlan’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Çocuğun ölüm sebebinin kesin olarak belirlenmesi için cesedin Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<