banner359

Kundaklandığı iddia edilen evdeki 2 çocuk komşuları tarafından kurtarıldı

Bursa’da, kundaklandığı iddia edilen 4 katlı bir apartmanda yangın çıktı. Evde mahsur kalan 2 çocuk, mahalle sakinleri tarafından yanmaktan kurtarıldı.Yıldırım’a bağlı Güllük Mahallesi’nde saat 11:00 civarında 4 katlı bir apartmanda...

19 Nisan 2017 Çarşamba 15:18
Kundaklandığı iddia edilen evdeki 2 çocuk komşuları tarafından kurtarıldı

Bursa’da, kundaklandığı iddia edilen 4 katlı bir apartmanda yangın çıktı. Evde mahsur kalan 2 çocuk, mahalle sakinleri tarafından yanmaktan kurtarıldı.

Yıldırım’a bağlı Güllük Mahallesi’nde saat 11:00 civarında 4 katlı bir apartmanda yangın çıktı. Kundaklama neticesinde çıktığı iddia edilen yangında 2 çocuk mahsur kaldı. Çocukların mahsur kaldığını öğrenen komşuları seferber oldu. Mahalle sakinleri çocukları son anda kurtardı. Çocukların babalarının vefat ettiği, annelerinin ise geçimlerini sağlamak için çalıştığı öğrenildi. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<