banner359

Makedonya’da Öldürülen Anne Oğul, Son Yolculuğuna Göz Yaşlarıyla Uğurlandı

Makedonya’daki kayınpederinin evinde uyurken uğradığı silahlı saldırı sonucu annesi ile birlikte öldürülen genç iş adamı, memleketi olan Bursa’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.Makedonya’nın başkenti Üsküp’teki kayınpederi N.A.’nın...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 15:13
Makedonya’da Öldürülen Anne Oğul, Son Yolculuğuna Göz Yaşlarıyla Uğurlandı
Makedonya’daki kayınpederinin evinde uyurken uğradığı silahlı saldırı sonucu annesi ile birlikte öldürülen genç iş adamı, memleketi olan Bursa’da gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Makedonya’nın başkenti Üsküp’teki kayınpederi N.A.’nın evinde uyurken, susturucu silahlarla öldürülen Gülçin Erçoban (58) ile 29 yaşındaki oğlu Samet Selçuk’un cenazeleri, memleketi olan Bursa’ya gönderildi. Merkez Osmangazi ilçesi Panayır Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından anne oğul, Panayır Mezarlığı’nda toprağa verildi. Acı haberle yıkılan yakınları ise göz yaşlarına boğuldu.
Bursa’da halı saha ve mobilya mağazaları olduğu öğrenilen öldürülen Gülçin Erçoban’ın kardeşi Habip Erçoban, “Olay ilgili Türkiye Büyükelçiliği’nden, konsolosluklardan polis yardımcı oluyor. Makedonya’nın bu olayı çözeceğine inanıyorum. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bizi yalnız bırakmadı. Olayın aslını Makedonya polisi biliyor, bize bilgi vermediler. Olayın en kısa sürede çözüleceğine inanıyorum. Soruşturma çok ciddi bir şekilde sürdürülüyor, dışarıya bilgi vermiyorlar, üzgünüz canımız yanıyor. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<