Mehmet Ağar ifade verdi

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, faili meçhul cinayetlere ilişkin Ankara 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davaya İstanbul’dan görüntülü sistemle bağlanarak ifade verdi. Faili meçhul cinayetlere ilişkin yargılandığı Ankara 1’inci...

03 Temmuz 2015 Cuma 14:54
Mehmet Ağar ifade verdi
Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, faili meçhul cinayetlere ilişkin Ankara 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davaya İstanbul’dan görüntülü sistemle bağlanarak ifade verdi.
Faili meçhul cinayetlere ilişkin yargılandığı Ankara 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya İstanbul’dan görüntülü sitemle bağlanan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar İstanbul’da ifade verdi. Ağar, İstanbul 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde talimatla ifade verirken Ağar’ın korumaları tarafından duruşma salonunun kapıları kilitlendi. Görüntü alınmaması için duruşma salonunun bulunduğu koridora da basın mensuplarının girişi engellendi.
Duruşma salonunda yaklaşık 4 saat kalan Ağar, daha sonra avukatı ve korumalarıyla birlikte adliyeden ayrıldı. Ağar’ın duruşma salonunun savcı ve hakimlerin giriş çıkış yaptığı müzakere odasının kapısından çıkarıldığı görüldü.
Adliyenin protokol kapısında korumaları ve aracı bekleyen ağar, basın mensuplarının bu kapıya gelmesi üzerine bir süre adliye içerisinde bekledi. Basın mensuplarını adliyenin protokol kapısından ayrılmaması üzerine Ağar’ın asansörle otoparka inerek buradan sivil bir polis aracıyla adliyeden ayrıldığı öğrenildi. Mehmet Ağar’ın sivil araçla adliyeden ayrılmasıyla, protokol kapısında bekleyen aracı ve korumaları buradan ayrıldı. Ağar’ın adliyeden belli bir mesafe uzaklaştıktan sonra sivil polis aracından inerek kendi aracına bindiği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<