banner359

Nişanlısı Ve Babasını öldüren Sanığın Cezası

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, kendisinden ayrılan nişanlısı Nuray Çelik ve nişanlısının babası Hasan Çelik’i av tüfeğiyle vurup öldürdüğü ileri sürülen Serdar Beberoğlu, müebbet hapis ve 25 yıl hapis cezası aldı. Berberoğlu...

26 Ocak 2015 Pazartesi 18:45
Nişanlısı Ve Babasını öldüren Sanığın Cezası
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, kendisinden ayrılan nişanlısı Nuray Çelik ve nişanlısının babası Hasan Çelik’i av tüfeğiyle vurup öldürdüğü ileri sürülen Serdar Beberoğlu, müebbet hapis ve 25 yıl hapis cezası aldı. Berberoğlu mahkeme sonrası cezaevine götürülürken, küfür etti.
İzmir 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan karar duruşmasına, tutulu sanık Serdar Berberoğlu, sanığın avukatı Burhan Güneş, olayda hayatını kaybeden Nuray Çelik’in annesi Bingül Çelik, ablası Canan Binici, avukatları Aysun Yazıcıoğlu Çerçi ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri katıldı. Mahkeme Başkanı Hakim Kemal Göker, olay sırasında ölümden dönen Bingül Çelik’e şikayetçi olup olmadığını sordu. Bingül Çelik şikayetinin devam ettiğini söyledi. Mahkeme Başkanı Hakim Kemal Göker, sanık Serdar Berberoğlu’na son sözünü sorarken Berberoğlu, ’Olay sırasında Bingül Çelik’e karşı bir eylemim olmadı. Vicdan azabı içerisindeyim. Pişmanım. Olay sonrası ben kendim polise teslim oldum’’ dedi.
Mahkeme Başkanı ve üyeleri karar almak için salondan ayrıldığı sırada kızının ve eşinin katilini gören Bingül Çelik gözyaşlarını tutamayarak ağlarken, kızı Canan Binici annesinin gözyaşlarını silerek sakinleştirmeye çalıştı. Mahkeme Başkanı Hakim Kemal Göker, sanık Serdar Büberoğlu’nun eski nişanlısı Nuray Çelik’i tasarlayarak öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına, sanığın pişmanlığı nedeniyle cezasında indirim yapılarak müebbet cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Sanık Serdar Büberoğlu’nu Hasan Çelik’i kasten öldürmek suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına, sanığın pişmanlığı nedeniyle indirim uygulanarak 25 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. Öte yandan, sanığın Bingül Çelik’i öldürmeye teşebbüs ettiği sabit görülmediğinden bu suçtan beraatine karar verildi. Sanık Serdar Berberoğlu jandarma ekiplerince götürülürken küfür etti.
Öte yandan, ölenlerin yakınları verilen cezayı eksik görerek alkış tutarken, görevlilerce sakinleştirildi.
OLAY NASIL OLDU
27 Kasım 2013’te, meydana gelen olayda, Serdar Büberoğlu (29), yaşadığı Ören Beldesi’nden Kemalpaşa ilçesi İzmir Caddesi numara 87’deki eski nişanlısının evine, saat 05.00 sıralarında geldi. Apartmanın yanındaki boş inşaata çıkan Serdar Büberoğlu,eski nişanlısı Nuray Çelik’in ikinci kattaki odasının penceresine taş attı. Gürültü üzerine genç kızın babası Hasan Çelik ile annesi Bingül Çelik mutfak balkonuna çıktı. Serdar Büberoğlu,av tüfeğiyle balkondan eve girmek için hareketlenen Hasan Çelik’i sırtından vurdu. Talihsiz adam kanlar içinde yere yığılırken, silah sesini duyan Nuray Çelik balkona çıktı. Babasını kanlar içinde gören genç kız ağlamaya başladı.. Bu sırada inşaatta bulunan Serdar Büberoğlu, av tüfeğiyle Nuray Çelik’i vurdu. Nuray ve Hasan Çelik hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Anne Bingül Çelik ise olaydan yara almadan kurtuldu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<