banner359

Nurtepe’de "iktidar" Kavgası

Kağıthane Nurtepe’de stant açmak isteyen HDP’li bir grup ile Halk Cephesi üyeleri arasında dün akşam çıkan olaylar bugün de devam etti. Olaylar sırasında sokaklar savaş alanına dönerken, polis gruplara müdahale etti. İddiaya göre, Nurtepe’de...

30 Temmuz 2014 Çarşamba 15:38
Nurtepe’de
Kağıthane Nurtepe’de stant açmak isteyen HDP’li bir grup ile Halk Cephesi üyeleri arasında dün akşam çıkan olaylar bugün de devam etti. Olaylar sırasında sokaklar savaş alanına dönerken, polis gruplara müdahale etti.
İddiaya göre, Nurtepe’de dün akşam stant açmak isteyen HDP’liler ile Halk Cephesi üyeleri karşı karşıya geldi. Taraflar arasında başlayan kavga büyüdü. Taraflar birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı. Gece boyunca devam eden kavga bugün de devam etti. Çıkan olaylar nedeniyle sokaklar adeta savaş alanına döndü. Nurtepe’de önlem alan polis, olayların büyümesi üzerine gruplara TOMA ve biber gazıyla müdahale etti. Müdahale sonrası gruplar dağılırken, olaylar nedeniyle Sokullu Caddesi de trafiğe kapandı. Polis müdahalesi sırasında bazı vatandaşlar evlerine dolan gaz nedeniyle zor anlar yaşadı. Sokağa çıkan bir kadın da biber gazından etkilenen yakınları için sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olaylar sırasında bir kişinin de yaralandığı iddia edildi. Polis Nurtepe’de bekleyişini sürdürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<