Okul Bahçesini Su Bastı

Rize’de öğle saatlerinden sonra etkili olan ve sadece yarım saat süren yağmur sonrası öğrenciler okulun bahçesinde mahsur kaldı. Çayeli ilçe merkezinde etkili olan ve sadece yarım saat süren yağmur sonrası bazı bölgelerde su göletleri...

18 Eylül 2014 Perşembe 17:46
Okul Bahçesini Su Bastı
Rize’de öğle saatlerinden sonra etkili olan ve sadece yarım saat süren yağmur sonrası öğrenciler okulun bahçesinde mahsur kaldı.
Çayeli ilçe merkezinde etkili olan ve sadece yarım saat süren yağmur sonrası bazı bölgelerde su göletleri oluşurken, yağmur sonrası ilçede bulunan İmam Hatip Lisesi’nin bahçesini su bastı. Okulun çıkış saatine denk gelmesi nedeniyle öğrenciler bir süre okulun çıkış merdivenlerinde bekledi. Yağmur nedeniyle bahçede oluşan su göletleri nedeniyle öğrenciler dışarı çıkmakta zorlandı. Bir süre bekleyen öğrenciler daha sonra kamyonetler yardımıyla dışarı çıkartıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<