Okul Yolunda Kaza: 6 Yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, taşıma ihalesi henüz yapılmayan okullarına tarım aracı ile gelmeye çalışan öğrenciler kaza yaptı. Kazada, 6 lise öğrencisi yaralandı. Kaza, saat 09.00 sıralarında Çaylıoğlu köyünde meydana geldi....

17 Eylül 2014 Çarşamba 12:05
Okul Yolunda Kaza: 6 Yaralı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, taşıma ihalesi henüz yapılmayan okullarına tarım aracı ile gelmeye çalışan öğrenciler kaza yaptı. Kazada, 6 lise öğrencisi yaralandı.
Kaza, saat 09.00 sıralarında Çaylıoğlu köyünde meydana geldi. Davutlar ve Sütlüce köylerinden Güneşli Çok Programlı Liseye gelmeye çalışan Halis Kılıçarslan’ın (17) kullandığı pat pat kontrolden çıkarak devrildi. Kazada lise son sınıf öğrencileri Umut Kılıçarslan (15), Aykut Arslankaya (17), Mustafa Onur Özer (17), İsmail Ünlü (16) ve Tuğrul Aydın (17) ile tarım aracını kullanan Halis Kılıçarslan yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra üç ambulansla Kdz. Ereğli Devlet ve özel bir hastaneye kaldırdı. Kaza haberini alan yaralı yakınları hastaneye akın ederken, bazıları sinir krizi geçirdi. Oğlunu yaralı halde gören bir anne hastanede fenalaşınca sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Liseli öğrencilerin hayati tehlikeleri bulunmazken, ayak, kol ve vücutlarının çeşitli yerlerinde kırık olduğu öğrenildi.
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<