banner359

Öldürülen Baba Oğul Toprağa Verildi

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp toprağa verildi. Suruç-Şanlıurfa otoyolunda Suruç girişinde otomobille seyir...

20 Ekim 2014 Pazartesi 14:54
Öldürülen Baba Oğul Toprağa Verildi
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp toprağa verildi.
Suruç-Şanlıurfa otoyolunda Suruç girişinde otomobille seyir halindeyken uzun namlulu silah kullanan kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan eski Suruç Belediye Başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp’in Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundan alınan cenazeleri ilçeya bağlı Karadut köyüne getirildi. Cenaze, Tekinalp ailesi ve yakınları tarafından karşılanırken, cenaze namazına Suruç Kaymakamı Abdullah Ciftçi’nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazını kıldıran imamlar yaptıkları konuşmalarda barış mesajları verirken, kılınan cenaze namazından sonra baba oğulun cenazeleri Karadut köyü mezarlığına defnedildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<