Ölen Musevi çiftin çocukları Cenaze Aracının önünü Kesti

Beşiktaş’ta oturdukları sitedeki evlerinde ölü bulunan Musevi çiftin cesetleri, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olay yerine gelen çiftin çocukları cenaze aracının önünü keserek "Anne ve babamı görmek istiyorum" dedi. Edinilen bilgiye...

22 Ağustos 2014 Cuma 18:54
Ölen Musevi çiftin çocukları Cenaze Aracının önünü Kesti
Beşiktaş’ta oturdukları sitedeki evlerinde ölü bulunan Musevi çiftin cesetleri, Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olay yerine gelen çiftin çocukları cenaze aracının önünü keserek "Anne ve babamı görmek istiyorum" dedi.
Edinilen bilgiye göre, Musevi oldukları öğrenilen Georgia Karako ve kocası Jak Karako’dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Yakınlarının ihbarı üzerine polis Beşiktaş Itri Sokak’ta bulunan lüks sitedeki çiftin evine geldi.
Eve giren polis çiftin cansız bedenleri ile karşılaştı. Evden gaz kokusu geldiği tespit edilirken çiftin üzerinde bıçak darbeleri olduğu iddia edildi. Eşi Georgia Karako ile birlikte ölü bulunan Jak Karako’nun “Ören Bayan’ın” eski sahibi olduğu öğrenilirken, olayı duyan çiftin yakınları siteye akın etti.
Çiftin cesetleri savcının incelemelerinin ardından cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Anne ve babasının cesetleri cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken olay yerine gelen yaşlı çiftin oğlu İzzet Karako, cenaze aracının önünü kesti. Araç sürücüsüne “Aç kapıyı, babamı, annemi göreceğim” dedi. Sürücü durumu şaşkınlıkla izlerken, İzzet Karako yakınları tarafından cenaze aracının önünden alındı. Cenaze aracı daha sonra Adli Tıp Kurumu’na giderek, olaya ilişkin başlatılan soruşturmada 2 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<