banner359

“ören Bayan” Cinayetinde 2 Gözaltı

“Ören Bayan” adlı iplik firmasının eski sahibi Georgia Karako ve eşi Jak Karako’nun öldürülmesiyle ilgili aranan Özbek çift yakalandı. Beşiktaş’ta Georgia Karako (69) ve eşi Jak Karako’dan (77) haber alamayan yakınları durumu polise...

23 Ağustos 2014 Cumartesi 10:54
“ören Bayan” Cinayetinde 2 Gözaltı
“Ören Bayan” adlı iplik firmasının eski sahibi Georgia Karako ve eşi Jak Karako’nun öldürülmesiyle ilgili aranan Özbek çift yakalandı.
Beşiktaş’ta Georgia Karako (69) ve eşi Jak Karako’dan (77) haber alamayan yakınları durumu polise bildirmiş, eve gelen polis çifti evde bıçaklanmış halde bulmuştu. Musevi çiftin öldürülmesiyle ilgili şüpheli olarak aranan, çiftin bakıcılığını yapan Özbekistan uyruklu F.Y. (28) ve karısı G.Y.’nin (26) yakalanması için polis çalışma başlatmıştı. Özbek çiftin Fatih’te kaldıkları evde gözaltına alındıkları öğrenildi. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri süren şüphelilerin, öğle saatlerinde adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<