Otomobil Dereye Uçtu: 3 Yaralı

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil dereye uçtu. Otomobilde bulunan 3 kişi son anda araç içinden çıkarılarak kurtarıldı. Olay, Ergene ilçesi Misinli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen...

20 Eylül 2014 Cumartesi 17:45
Otomobil Dereye Uçtu: 3 Yaralı
Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil dereye uçtu. Otomobilde bulunan 3 kişi son anda araç içinden çıkarılarak kurtarıldı.
Olay, Ergene ilçesi Misinli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 JY 4967 plakalı otomobilin sürücüsü Deniz Acar, arkadaşları Okan Akın ve Aydın Tunç’u yanına alarak Misinli Mahallesi’ndeki bir nişan törenine gitmek için yola çıktı. Mahalle girişindeki virajı alamayan sürücü Acar, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce otobüs durağına daha sonra ise 10 metre derinliğindeki dereye uçtu. Bu sırada araçta bulunan sürücü Acar, Okan Akın ve Aydın Tunç yoldan geçmekte olan fabrika servisindeki işçilerin yardımıyla kurtarıldı.
Olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan üç kişi tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili olarak jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<