(Özel Haber) Kamyonun çarptığı şahıs 5 metre havaya böyle uçtu

Bursa’da karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan şahsa kamyon çarptı. Kamyonun çarptığı kişi, 5 metreye havaya uçtu, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Olay merkez Nilüfer ilçesinde gerçekleşti. Sabah saatlerinde karşıdan...

17 Mayıs 2017 Çarşamba 11:50
(Özel Haber) Kamyonun çarptığı şahıs 5 metre havaya böyle uçtu

Bursa’da karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan şahsa kamyon çarptı. Kamyonun çarptığı kişi, 5 metreye havaya uçtu, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

banner380

Olay merkez Nilüfer ilçesinde gerçekleşti. Sabah saatlerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan 50 yaşlarındaki vatandaş trafiğin durduğu sırada karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Orta şeritten koşarak geçen vatandaş sol şeritten gelen kamyonu göremedi. Hızla gelen kamyonun çarptığı adam, çarpmanın etkisiyle birlikte 5 metre uçarak asfalta düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kamyonun çarptığı vatandaş uçarak yere düşüyor. Vatandaşlar yaralanan vatandaşın başında toplanarak sağlık ekiplerine haber verdi.

Kazaya şahit olan esnaf, "Dikkatsiz vatandaşa karşıya geçerken kamyon çarptı. Biz de hemen koşarak yardım ettik. Yaralanan vatandaşın durumu çok kötüydü. Bu yolda sürekli kaza oluyor, bu yola acil önlem alınmalı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<