Polisin baskın yaptığı eve uyuşturucu getirince gözaltına alındı

Bursa’da polis tarafından uyuşturucu baskını yapılan eve satmak için uyuşturucu madde getiren bir kişi ile evdeki 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu ticareti...

16 Kasım 2016 Çarşamba 15:49
Polisin baskın yaptığı eve uyuşturucu getirince gözaltına alındı
Bursa’da polis tarafından uyuşturucu baskını yapılan eve satmak için uyuşturucu madde getiren bir kişi ile evdeki 2 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Hocahasan Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri eve baskın yaptı. Evde yapılan aramada 1 adet kurusıkı tabanca ile 30 adet fişek, hassas terazi ile 1 adet bıçağa el konuldu. Polisin arama yaptığı sırada zil çaldı. Bu sırada evdeki kişilere satmak için 165 gram metamfetamin maddesi getirdiği iddia edilen Y.D. (27), kapıyı açan polis ekipleri tarafından evde bulunan M.Y. (41) ve A.C. (28) ile birlikte gözaltına alındı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan 3 zanlı adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<