banner359

Pompalı tüfekle öldürdüler

Adana’da alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi pompalı tüfekle öldürüldü. Olay, Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77219 sokakta bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, Cesur İlhan (34) ile M.K. arasında alacak-verecek...

03 Temmuz 2015 Cuma 22:58
Pompalı tüfekle öldürdüler
Adana’da alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi pompalı tüfekle öldürüldü.
Olay, Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77219 sokakta bulunan parkta meydana geldi. İddiaya göre, Cesur İlhan (34) ile M.K. arasında alacak-verecek meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.K., yanında bulunan pompalı tüfek ile İlhat’a ateş etti. Başına aldığı isabet sonucu ağır yaralanan İlhan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. M.K. ise olay yerinden araçla kaçtı. Polis, kimliği belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<