banner359

Psikopat kadın yakalandı

Sarıyer’de tedavisi için özel bir hastaneye getirilen 1 yaşındaki bebeğinin ağzını ve burnunu kapatarak öldürmeye çalışan kadın, yakalanarak gözaltına alındı.Olay, Sarıyer’de özel bir hastanede meydana geldi. Alınan bilgilere göre,...

18 Nisan 2015 Cumartesi 18:05
Psikopat kadın yakalandı
Sarıyer’de tedavisi için özel bir hastaneye getirilen 1 yaşındaki bebeğinin ağzını ve burnunu kapatarak öldürmeye çalışan kadın, yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, Sarıyer’de özel bir hastanede meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yüksekten düşmesi sonucu annesi tarafından özel bir hastaneye getirilen 1 yaşındaki bebek, refakatçisi Ö.A.(37) isimli kadının saldırısına uğradı. Anne S.K. çay almak üzere dışarı çıkıp geri döndüğünde, şüpheli A.Ö.’yü ve 1 yaşındaki bebeğini göremedi. Görevlilerden yardım isteyen anne, odanın tuvaletini kontrol ettiklerinde ise şüphelinin eliyle bebeğin ağzı ve burnunu kapatmış olduğunu gördü. Bu sırada şüpheli olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis olayla ilgili inceleme başlattı. Şüpheli kadın, polisin başlattığı çalışma sonucu yakayı ele verdi. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<