banner359

Sahte polise yaklaşık 30 bin lira kaptırdı

Dolandırıcıya Servet Kaptırdı Fotoğraf Arşiv

17 Kasım 2016 Perşembe 11:17
Sahte polise yaklaşık 30 bin lira kaptırdı
Bursa’da, cep telefonundan arayıp kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıya 8 bin auro ile 3 bin lira kaptıran bir kişi polise başvurdu.
Edinilen bilgiye göre, İstiklal Mahallesi’nde ikamet eden G.Ö. (50) isimli kişiyi arayan kimliği belirsiz dolandırıcı, kendisini polis olarak tanıtıp banka hesaplarının terör örgütü tarafından kullanıldığını terör örgütü üyelerini yakalamak için evinde ne kadar para varsa gelecek olan polis memuruna vermesi gerektiğini söyledi. Telefondaki dolandırıcıya inanan G.Ö. kapıya gelen sahte polise 8 bin euro, 3 bin lira ile 1 adet burma bileziği poşet içerisine koyup verdi. Olayın ardından bilgi vermek için aynı numarayı arayan G.Ö, telefona cevap veren olmayınca dolandırıldığını anlayıp polise başvurdu. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<