Saniye Saniye Telefon Hırsızlığı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde tezgahtarları muhabbete tutarak 2 bin TL’lik cep telefonunu çalan şahıs kayıplara karıştı.Olay, Malkara ilçe merkezinin en işlek caddesi olan Hürriyet Caddesi üzerinde bir telefon bayiinde meydana geldi. Edinilen...

01 Ağustos 2014 Cuma 17:57
Saniye Saniye Telefon Hırsızlığı
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde tezgahtarları muhabbete tutarak 2 bin TL’lik cep telefonunu çalan şahıs kayıplara karıştı.
Olay, Malkara ilçe merkezinin en işlek caddesi olan Hürriyet Caddesi üzerinde bir telefon bayiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi belirlenemeyen ve iş yerinin güvenlik kamerasında 40 yaşlarında üzerinde kırmızı tişört, krem rengi pantolon, başında gözlük ve kel olduğu görülen dolandırıcı, telefon bayiindeki tezgahtarları muhabbete tutarak ve iş yerinin de kalabalığından faydalanarak bakıp incelemek üzere tezgahtan aldığı yaklaşık 2 bin liralık cep telefonu ile kayıplara karıştı.
Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, iş yeri işletmecisi Tülin Özlem Işık, "Şok olduk. Ne olduğu anlamadık. Profesyonel çalışıyorlar. 2 bin liralık değerindeki cep telefonunu el çabukluğu ve iş yerinin kalabalığından faydalanarak yalandan konuşuyormuş gibi kulağında cep telefonu ile kayıplara karıştı. Tüm meslektaşlarımı ve iş yeri sahiplerine örnek olsun. Böyle dolandırıcılık olaylarına karşı uyanık olsunlar. Şikayetçiyim. Eşkali belli, güvenlik güçlerimizden bu dolandırıcının bulunup cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<