Serinlemek isterken canlarından oluyorlardı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, serinlemek için denize giren 2 genç, boğulmaktan son anda kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Güzelyalı sahilinde serinlemek için denize giren İ.Ö. (26) ve A.U. (16), birden dalgaların arasında kayboldu. Çevredeki...

28 Haziran 2017 Çarşamba 14:40
Serinlemek isterken canlarından oluyorlardı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, serinlemek için denize giren 2 genç, boğulmaktan son anda kurtarıldı.

banner380
Edinilen bilgiye göre, Güzelyalı sahilinde serinlemek için denize giren İ.Ö. (26) ve A.U. (16), birden dalgaların arasında kayboldu. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine yardıma koşanlar, 2 genci boğulmaktan son anda kurtardı. Olay yerine çağrılan 112 ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra boğulma tehlikesi geçiren gençler Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 26 yaşındaki İ.Ö. tamamlanan tedavisinin ardından taburcu edilirken, A.U’nun yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<