banner359

Sınır boylarına askeri sevkiyat

Hakkari’de, bahar mevsimiyle birlikte sınır boylarına asker sevkiyatı devam ediyor.Önceki gün çarşı merkezinden geçen 150 araçlık askeri konvoy, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda konuşlanmıştı. Asker ve silah taşıdığı...

21 Nisan 2015 Salı 10:16
Sınır boylarına askeri sevkiyat
Hakkari’de, bahar mevsimiyle birlikte sınır boylarına asker sevkiyatı devam ediyor.
Önceki gün çarşı merkezinden geçen 150 araçlık askeri konvoy, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda konuşlanmıştı. Asker ve silah taşıdığı belirtilen ‘Kirpi’ adı verilen 150 araçlık askeri konvoy, bugün tugaydan çıkarak yoğun trafikte ilerleyerek Çukurca ilçesine gitti.
Sinyal kesici araçların eşlik ettiği Zap Vadisi’nde korucuların güvenliğini sağladığı konvoyun Çukurca ilçesinin sıfır noktasında bulunan askeri birliklere takviye olarak gönderildiği belirtildi.
Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’ndan kalkan helikopterlerin sınır boylarında devriye görevi yaptığı iddia edildi.
Son günlerde artan askeri hareketliliğin nedeniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<