Sobadan çıkan yangında zehirlenen adam hayatını kaybetti

Bursa’da, sobadan çıkan yangında dumandan zehirlenen şahıs hayatını kaybetti.Olay, cumartesi günü Yıldırım’a bağlı Arabayatağı Mahallesi’nde meydana geldi. Kadir Cengiz’in (52) evde olduğu sırada sobadan yangın çıktı. Vatandaşların...

23 Ocak 2017 Pazartesi 12:23
Sobadan çıkan yangında zehirlenen adam hayatını kaybetti

Bursa’da, sobadan çıkan yangında dumandan zehirlenen şahıs hayatını kaybetti.

banner380
Olay, cumartesi günü Yıldırım’a bağlı Arabayatağı Mahallesi’nde meydana geldi. Kadir Cengiz’in (52) evde olduğu sırada sobadan yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 ve itfaiye ekipleri geldi. Yapılan kontrollerde içeride baygın halde bulunan Kadir Cengiz, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Kadir Cengiz kurtarılamadı. Şahsın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, yangınla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<