banner359

Hırsızlar Güvenlik Kamerasında !

Batman merkeze bağlı Kuyubaşı TOKİ’de iki ayrı daireye giren hırsızlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay, Kuyubaşı TOKİ’de yaşandı. Sabaha karşı iki apartmanın önüne gelen 4...

15 Eylül 2014 Pazartesi 13:08
Hırsızlar Güvenlik Kamerasında !
Batman merkeze bağlı Kuyubaşı TOKİ’de iki ayrı daireye giren hırsızlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre olay, Kuyubaşı TOKİ’de yaşandı. Sabaha karşı iki apartmanın önüne gelen 4 şahıstan 3’ü bekçilik yaparken, 1 şahıs da apartmanın balkon demirlerine tırmanarak 3. katta bulunan Süleyman Göçen’e ait daireye girdi. Daireden çaldığı 3 adet altın bileziği pencereden arkadaşlarına atan hırsız, olayın hemen ardından kaçmak isterken ev sahibi tarafından fark edildi. Ev sahibi Göçen, yakaladığı hırsızı polise teslim etti. Hırsızlık olayı, apartmanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis, görüntüleri incelemeye alarak diğer hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Apartmanın aşağısında bekleyen ve altınları alan üç hırsız ise olan bitenden habersiz başka bir apartmanın 4. katındaki daireye girdi. O daireden de 1 adet cep telefonu ve cüzdan çalan hırsızlar, olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Ev sahibi Süleyman Göçen, "Sabah namaza kalktığımda hırsızın evde olduğunu fark ettik. Onu görür görmez hemen yakaladım. Evimden üç bilezik çalmıştı. Hırsızı emniyete teslim ettim" dedi.
İhsan Taş ise, "Sabahın erken saatlerinde hırsızlar benimde evime girdi. Korkuluktan tırmanarak üçüncü kata çıktılar. Evime girdikten sonra 20 dakika boyunca evimde arama yapmışlar. Cep telefonumu ve cüzdanım çalınmış" diye konuştu.
Polis, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<