banner359

Soygun Girişimi Kamerada

Fatih’te sabaha karşı girdikleri kuyumcu dükkanda kasayı açamayarak kaçan soyguncular, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Edinilen bilgilere göre olay, Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda sabah 05.00 sıralarında...

25 Temmuz 2014 Cuma 16:43
Soygun Girişimi Kamerada
Fatih’te sabaha karşı girdikleri kuyumcu dükkanda kasayı açamayarak kaçan soyguncular, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgilere göre olay, Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda sabah 05.00 sıralarında meydana geldi. İşyerinin kepenklerini kırarak içeri giren iki kafadar, alarmın çalması üzerine kaçmaya başladı. Bir süre sonra geri gelerek kuyumcunun alarmını devre dışı bırakan soyguncular, kasayı açmaya çalıştı. İçerisinde 3 kilo altın bulunan kasayı bir türlü açamayan soyguncular sonunda pes etti.

SOYGUNCULAR KAMERAYA TAKILDI
İlginç soygun girişimi güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde ilk önce kepengi açan soyguncular, alarmın çalması üzerine paniğe kapılarak dükkanı terk ediyor. Bir süre sonra tekrar işyerine gelen soyguncular, bu kez alarmı devre dışı bırakıyor ve güvenlik kameralarının yönünü değiştiriyor.
Kuyumcu dükkanı sahiplerinden Serkan Çakıroğlu, "Sabah 08.30’da komşumuz telefon açtı. Soygun olduğunu öğrendik. Geldiğimizde dükkanın kepenkleri açıktı. Kasanın kaynak makinesi ile kesildiğini gördük fakat açamamışlar. Polis arkadaşlar geldiler. Tezgahta müşterinin tamir ürünleri vardı yaklaşık 10 bin TL civarında onları almışlar" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<