banner359

Suriyeli Kadın Evinde öldürüldü

Diyarbakır’da evinde eşi ile tartışan Suriyeli kadın öldürüldü. Polis, olayın ardından kadının kaçan eşi ve ailesinden 7 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.Olay, Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi Azizoğlu 2. Çıkmaz’da meydana geldi....

20 Eylül 2014 Cumartesi 10:21
Suriyeli Kadın Evinde öldürüldü
Diyarbakır’da evinde eşi ile tartışan Suriyeli kadın öldürüldü. Polis, olayın ardından kadının kaçan eşi ve ailesinden 7 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.
Olay, Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi Azizoğlu 2. Çıkmaz’da meydana geldi. İddiaya göre, 40 yaşındaki Suriyeli kadın oturduğu evde eşi ve eşinin yakınlarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle aile fertlerinden biri, belinden çıkardığı kuru sıkıdan bozma silahla kadını ağır yaraladı. Kadının eşi ve ailesi kaçarken, sokak sakinleri polis ve 112 sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen Suriyeli mülteci kadın kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kaçan aile fertlerinden 3’ü kadın 7 kişiyi iki sokak ilerde bir evde saklanırken kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Polise direnen Suriyeliler, güçlükle zırhlı araçlara bindirilerek Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Olay yeri inceleme ekiplerin evde yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Selahattin Eyübi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<