banner359

Tacizle Suçlanan Öğretmen Evi Müdürü Tutuklandı

Bursa’nın İznik ilçesinde, genç bir kıza tacizde bulunduğu iddiası güvenlik kamerasına yansıyan öğretmen evi müdürü tutuklandı.İddiaya göre, emekli öğretmen olan İznik Öğretmen Evi Müdürü T.T. (60), bir işyerinde 20 yaşındaki...

03 Eylül 2015 Perşembe 15:03
Tacizle Suçlanan Öğretmen Evi Müdürü Tutuklandı
Bursa’nın İznik ilçesinde, genç bir kıza tacizde bulunduğu iddiası güvenlik kamerasına yansıyan öğretmen evi müdürü tutuklandı.
İddiaya göre, emekli öğretmen olan İznik Öğretmen Evi Müdürü T.T. (60), bir işyerinde 20 yaşındaki genç bir kızın yanına yaklaşarak ansızın dudağından öptü. Neye uğradığını şaşıran genç kız emniyete giderek şikayetçi oldu. İfadesine başvurulan T.T., kendisine yöneltilen suçlamayı ilk önce kabul etmedi. Ancak kamera kayıtlarına ulaşan polis görüntüleri gösterince T.T. suçunu itiraf etti. Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen T.T. tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<