Taksim Saldırganı Kamerada

Taksim Meydanı’ndaki polis noktasına saldırı düzenlendi. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu.Taksim’de polis noktasına gelen bir kadın, elindeki silahla rastgele ateş açtı. Saldırgan ateş ettikten hızla kaçarken,...

30 Ocak 2015 Cuma 16:54
Taksim Saldırganı Kamerada
Taksim Meydanı’ndaki polis noktasına saldırı düzenlendi. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu.
Taksim’de polis noktasına gelen bir kadın, elindeki silahla rastgele ateş açtı. Saldırgan ateş ettikten hızla kaçarken, polis ekipleri de peşine düştü.
Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, kadın saldırganın kaçışı ve yaşanan panik güvenlik kameralarına yansıdı.

ŞÜPHELİ POŞET PANİĞİ YAŞANDI
Taksim ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Bu sırada güvenlik şeridiyle kapatılan alandaki şüpheli poşet için olay yerine bomba imha uzmanı çağrıldı. Özel giysilerini giyen bomba uzmanı, poşete fünye yerleştirdi. Fünyeyle patlatılan poşetten giysi çıktı.
Öte yandan, saldırganın rastgele ateş ettiği sırada Taksim’deki polis anons aracına kurşun isabet ettiği görüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<