banner359

Tam 105 kilo !

Bingöl polisi tarafından gerçekleştirilen çalışma neticesinde 105 kilo 205 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan üç şüpheliden biri tutuklandı.Bingöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube...

02 Mart 2015 Pazartesi 17:50
Tam 105 kilo !
Bingöl polisi tarafından gerçekleştirilen çalışma neticesinde 105 kilo 205 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan üç şüpheliden biri tutuklandı.
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu madde ticareti suçuna yönelik Tugay Kavşağı’nda kontrol noktası oluşturuldu. Dün gece 03.20 sıralarında kontrol noktasında bir araç içerisinde arama gerçekleştiren ekipler, toplam daralı ağırlığı 105 kilo 205 gram ot esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan üç şüpheli hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme heyeti, şüphelilerden E.Ç. hakkında tutuklama kararı verdi.
Konuyla ilgili yetkililerden yapılan açıklamada, "Halkımızın ve gençlerin kötü alışkanlıklardan ve madde bağımlılığından korunması ile sağlıklı bir toplum yetiştirilmesi için, uyuşturucu madde kullanımı, ferdi veya teşekkül halinde uyuşturucu madde nakli ve ticaretini yapan, kaçakçılık suçunu işleyen şahıslar ve suç odaklarıyla mücadelemiz ilgili kurumlar ile işbirliği içerisinde profesyonelce ve halkımızdan aldığımız destekle kararlılıkla sürdürülecektir" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<