Kuveyt Büyükelçiliğinden Izahat Istendi

Dışişleri Bakanlığı, F-16 pilotu Hava Kurmay Yarbay Hakan Karakuş’u darp eden Kuveyt Büyükelçiliği personelden izahat istedi.Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kuveyt Büyükelçiliği Ataşesi Emad Almohaid ile Kurmay Yarbay...

12 Eylül 2014 Cuma 10:33
Kuveyt Büyükelçiliğinden Izahat Istendi
Dışişleri Bakanlığı, F-16 pilotu Hava Kurmay Yarbay Hakan Karakuş’u darp eden Kuveyt Büyükelçiliği personelden izahat istedi.
Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kuveyt Büyükelçiliği Ataşesi Emad Almohaid ile Kurmay Yarbay Hakan Karakuş arasında 10 Eylül tarihinde Ankara’da trafikle ilgili tartışma sonrasında Karakuş’un yaralandığının öğrenildiği belirtilerek, “Yarbay Karakuş aranarak geçmiş olsun dileklerimiz iletilmiş ve kendisinden olayla ilgili bilgi alınmıştır. Büyükelçi Ankara dışında olduğundan Kuveyt Büyükelçiliği yetkilileri Bakanlığımıza davet edilerek, kendilerinden izahat talep edilmiştir. Olay tüm yönleriyle emniyet ve adli makamlarımızca araştırılmakta olup, sonucuna göre gerekli girişimlerde bulunulacak ve gelişmeler hakkında bilgi sunulacaktır” denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<