banner359

Teknisyeni uçurumdan arkadaşları kurtardı

Denizli’nin Honaz ilçesinde elektrik dağıtım şirketinde teknisyen olarak çalışan genç, elektrik direğinden düşerek uçuruma yuvarlandı. Vücudunda kırıklar olan teknisyen, arkadaşları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Edinilen...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 23:35
Teknisyeni uçurumdan arkadaşları kurtardı
Denizli’nin Honaz ilçesinde elektrik dağıtım şirketinde teknisyen olarak çalışan genç, elektrik direğinden düşerek uçuruma yuvarlandı. Vücudunda kırıklar olan teknisyen, arkadaşları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay Honaz’ın Ovacık Mahallesi’nde meydana geldi. Taşeron bir firmada elektrik teknisyeni olarak çalışan Semih Ataş (23), elektrik direğine çıktıktan sonra bir anda dengesini kaybederek yere düştü. 50 metrelik uçuruma yuvarlanan teknisyenin yardımına arkadaşları koştu. Uzun süren çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkarılan genç, PAÜ Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ataş’ın vücudunda kırıklar olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<