banner359

Trafik Canavarını Sinyal Lambası Ele Verdi

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazası sonrasında içinde bulundukları araçtan savrulan anne ve onu kurtarmak isteyen oğluna çarparak ölümlerine sebep olan sürücüyü, yanmayan sinyal lambası ele verdi. Edinilen bilgiye göre geçen gece Nevşehir-Kayseri...

25 Ekim 2014 Cumartesi 11:21
Trafik Canavarını Sinyal Lambası Ele Verdi
Nevşehir’de meydana gelen trafik kazası sonrasında içinde bulundukları araçtan savrulan anne ve onu kurtarmak isteyen oğluna çarparak ölümlerine sebep olan sürücüyü, yanmayan sinyal lambası ele verdi.
Edinilen bilgiye göre geçen gece Nevşehir-Kayseri yolunun 8. kilometresinde Mehmet Bilman’ın (24) kullandığı 50 UL 829 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak sulama kanalına uçtu. Kazada araç sürücüsü Mehmet Bilman, babası 80 yaşındaki Hüseyin Mehmet Bilman ve annesi Hatice Bilman (75) hayatını kaybederken, Pakize Bilman (23) ise yaralandı.
Kazanın ardından olay yerine gelen ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sürücü Mehmet Bilan’ın eşi Pakize Bilman, burada polise verdiği ifadesinde, kaza sırasında annesinin araçtan savrularak yolun karşı şeridine düştüğünü ve eşi onu kurtarmak isterken başka bir aracın her ikisine çarparak ölümlerine neden olduğunu söyledi.
Pakize Bilman’ın ifadesinin ardından Ürgüp Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Jandarma ise anne ve oğluna çarparak ölümüne sebep verdiği iddia edilen ve plakası alınamayan aracı ve sürücüsü bulmak için Avanos-Kayseri karayolu üzerindeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kazanın meydana geldiği güzergah üzerindeki bütün iş yeri ve MOBESE kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, kazanın olduğu saatlerde yoldan geçen bir aracın sinyal lambasının yanmadığını ve aracın ön tarafında hasar olduğunu fark etti.
Aracın plakasından araç sürücüsünün kimliğini tespit eden jandarma ekipleri, araç sahibi Ö.H.’yi Nevşehir kent merkezinde yakaladı.
Ö.H. jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf ederek,kaza sırasında yolda yatan anne ve oğlunu görmediğini ve çarpmasının ardından korkarak olay yerinden kaçtığını itiraf etti. Ö.H., jandarmadaki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<