banner359

Türk F-16’ları Suriye hava aracını vurdu

Hatay’ın Yayladığı ilçesine bağlı Ayışığı köyü mevkiinde Türkiye sınırını ihlal eden Suriye’ye ait hava aracı, Adana’dan kalkan F-16’lar tarafından füze ile vurularak düşürüldü. Suriye’den bir hava aracının Hatay’ın...

16 Mayıs 2015 Cumartesi 17:22 2015-05-16 17:35:56
Türk F-16’ları Suriye hava aracını vurdu
Hatay’ın Yayladığı ilçesine bağlı Ayışığı köyü mevkiinde Türkiye sınırını ihlal eden Suriye’ye ait hava aracı, Adana’dan kalkan F-16’lar tarafından füze ile vurularak düşürüldü.
Suriye’den bir hava aracının Hatay’ın Altınözü, Defne ve Yayladağı ilçelerinde sınır ihlali yapması üzerine Adana’dan kalkan 2 F-16 savaş uçağı, Yayladağı ilçesi Ayışığı köyü yakınlarında gerçekleştirdiği füze atışı ile hava aracını düşürdü. Saat 15.30 sularında yaşanan olaya tarlada çalışan köylüler de şahit oldu. Düşürülen hava aracının helikopter mi, uçak mı yoksa İnsansız Hava Aracı mı olduğu bilgisi henüz kesinlik kazanmazken, bölgede incelemelerin sürdüğü bildirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.05.2015 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<