banner359

Uçakta "Bomba var" notu

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Tokyo seferini yapacak olan uçağının tuvaletinde "Bomba var" yazılı not bulundu. İhbar asılsız çıkarken, uçak 4,5 saat gecikme ile havalandı.İstanbul-Basel seferini yapan uçağın tuvaletinde dün...

18 Nisan 2015 Cumartesi 12:37
Uçakta
Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Tokyo seferini yapacak olan uçağının tuvaletinde "Bomba var" yazılı not bulundu. İhbar asılsız çıkarken, uçak 4,5 saat gecikme ile havalandı.
İstanbul-Basel seferini yapan uçağın tuvaletinde dün "Bomba var" yazılı notun bulunmasının ardından uçak Atatürk Havalimanı’na dönmüş ve ihbarın asılsız olduğu ortaya çıkmıştı. Asılsız ihbarın ardından kısa bir süre sonra saat 01.15’te İstanbul-Tokyo seferini yapacak olan THY uçağının tuvaletinde de yine uçakta bomba olduğuna ilişkin bir not bulundu. Uçak bunun üzerine güvenli bir alana çekilerek, bomba prosedürü uygulandı. Arama çalışmaları sonrası ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Uçak, saat 05.42’de havalanabildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<