banner359

Uğur Kurt Soruşturmasıyla Ilgili Sıcak Gelişme

Katıldığı bir cenaze töreni sırasında Okmeydanı Cemevi’nde güvenlik güçleri ile göstericiler arasında kalan ve polisin açtığı ateşle hayatını kaybeden Uğur Kurt ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Hazırlanan iddianameye...

24 Ekim 2014 Cuma 13:35
Uğur Kurt Soruşturmasıyla Ilgili Sıcak Gelişme
Katıldığı bir cenaze töreni sırasında Okmeydanı Cemevi’nde güvenlik güçleri ile göstericiler arasında kalan ve polisin açtığı ateşle hayatını kaybeden Uğur Kurt ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Hazırlanan iddianameye tepki gösteren Uğur Kurt’un eşi Narin Kurt, adalet beklediğini ifade etti.
İstanbul Okmeydanı’nda 22 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen gösterilerde emniyet güçlerinin müdahalesi sırasında bir polisin açtığı ateşle yaşamını yitiren Uğur Kurt’un ölümüyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bugün kucağında taşıdığı oğlu ve avukatları ile birlikte gazetecilerin karşısına geçen Narin Kurt, “Adalet elini vicdanına koysun ve bana elini uzatsın. Tek istediğim bu; başka bir şey istemiyorum” diye konuştu.
Narin Kurt’un avukat Turgut Kazan “Görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Uğur Kurt olayı şunun için önemli; bakarsanız Başbakana ya da Cumhurbaşkanına, polisin elini rahatlatmak için bu kadarı yetmiyor dahası dahası dahası getirilmek isteniyor” şeklinde konuştu.
Narin Kurt’un avukatları tarafından dağıtılan görüntülerin bir kısmı basına yansıyan görüntüler. Bazılar ise emniyete ait zırhlı ekip otolarındaki güvenlik kamera görüntüleri. Görüntülerde polisin açtığı ateş ve zırhlı araçlara göstericiler tarafından atılan molotofkokteyli yer alıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<