Ürün: Hava Yastığı, Değeri: 110 Bin Tl

Edirne Kapıkule TIR Gümrük Sahası’nda, Bulgar plakalı TIR’da yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 110 bin TL olan 141 adet hava yastığı ve 45 adet direksiyon hava yastığı motoru ele geçirildi.Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü...

19 Eylül 2014 Cuma 14:34
Ürün: Hava Yastığı, Değeri: 110 Bin Tl
Edirne Kapıkule TIR Gümrük Sahası’nda, Bulgar plakalı TIR’da yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 110 bin TL olan 141 adet hava yastığı ve 45 adet direksiyon hava yastığı motoru ele geçirildi.
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı Kapıkule TIR Gümrük Sahası’nda, Türkiye’ye giriş yapmak üzere gelen, sürücülüğünü Bulgar uyruklu I.G.F. idaresindeki TIR’da TIR Gümrük Müdürlüğü personelince yapılan rutin aramada, TIR kabininde bulunan yatağın altında ve dorsenin yan dolaplarında yaklaşık 110 Bin TL değerinde 141 adet direksiyon hava yastığı ve 45 adet direksiyon hava yastığı motoru ele geçirildi.
Operasyon ile ilgili olarak, I.G.F. isimli şahıs hakkında hazırlanan soruşturma evrakları Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<