Uyuşturucu tacirleri Alfa’dan kaçamadı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi göz altına alındı.Polis ekipleri, MG. Ve AG. isimli şahısların İstanbul’dan temin ettikleri yüklü miktarda uyuşturucuyu 16 plakalı araçla Bursa’ya getirdiğini tespit...

24 Şubat 2017 Cuma 13:17
Uyuşturucu tacirleri Alfa’dan kaçamadı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi göz altına alındı.

banner380

Polis ekipleri, MG. Ve AG. isimli şahısların İstanbul’dan temin ettikleri yüklü miktarda uyuşturucuyu 16 plakalı araçla Bursa’ya getirdiğini tespit etti. Polis ekipleri Gemlik istikametinde tertibat aldı. Beklenen araç saat 04:00 civarında Gemlik otoban gişeler çıkışında görülerek takibe alındı. Yapılan operasyonda AG. ve MG. isimli şahıslar yakalandı.

Narkotik madde arama köpeği olan Alfa’nın da görev aldığı operasyonda, araçta yakalan şahısların üzerinden 2070 gram metamfetamin çıktı. Yaşı küçük olan A.G. Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından zanlılar uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<