banner359

Uyuşturucu Tüccarlarına Büyük Darbe

İstanbul’un Avcılar sahil bölgesinde yaklaşık 1 milyon 250 bin TL değerinde bonzai yapımında kullanılan uyuşturucu madde ele geçirildi. İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Avcılar sahil bölgesinde...

21 Kasım 2014 Cuma 12:38
Uyuşturucu Tüccarlarına Büyük Darbe
İstanbul’un Avcılar sahil bölgesinde yaklaşık 1 milyon 250 bin TL değerinde bonzai yapımında kullanılan uyuşturucu madde ele geçirildi.
İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Avcılar sahil bölgesinde bir araçta uyuşturucu satışı yapılacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine ekipler söz konusu aracın yerini tespit edip, çevresinde emniyet tedbiri aldı. Aracın yakınındaki bir çay bahçesinden 2 kişinin araca yönelmesi, bir kişinin de araçtan uzaklaşması üzerine operasyon başlatıldı. Savcılık talimatı ile yürütülen operasyonda aracın bagajında el çantası içerisinde 10 adet gri renkli alüminyum folyo içerisinde brüt ağırlığı 10 kilo 275 gram gelen toz madde ele geçirildi. Sentetik uyuşturuculardan "cannabinoid" olduğu düşünülen madde üzerinde test kiti ile yapılan ön analizde pozitif sonuç verdiği görüldü. El konulan uyuşturucu maddenin değerinin tahminen 1 milyon 250 bin TL olduğu, 1 kilogramından yaklaşık 100 kilogram bonzai elde edilebileceği belirtildi.
Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen 3 zanlıdan M.I ve Ö.E., Büyükçekmece 1. Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<