banner359

"yalancı çoban" Ortalığı Karıştırdı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, asılsız kaza ihbarında bulunduğu iddia edilen çoban gözaltına alındı. Dün akşam saat 21:30 sıralarında 112 ekiplerine, ’Soğan pazarı civarındaki çöplüğün arkasında set yolunda bir aracın kanala uçtuğu,...

22 Kasım 2014 Cumartesi 13:53
Bursa’nın Karacabey ilçesinde, asılsız kaza ihbarında bulunduğu iddia edilen çoban gözaltına alındı.
Dün akşam saat 21:30 sıralarında 112 ekiplerine, ’Soğan pazarı civarındaki çöplüğün arkasında set yolunda bir aracın kanala uçtuğu, araçta bulunan iki kişiden birinin camdan yola fırladığı’ şeklinde ihbar geldi. Bunun üzerine ekipler harekete geçirdi. 112 ekiplerinin bildirmesiyle 3 polis otosu, 2 ambulans ve 1 itfaiye aracı olay yerine sevk edildi. Bölgede yapılan geniş çaplı araştırmada kazaya rastlanmayınca ihbarı yapan çobanın telefonu arandı. Birkaç kez aranmasına rağmen telefona cevap verilmemesi üzerine asılsız ihbar olduğu anlaşıldı.
Bölgede araştırma yapan ekipler, bir çiftlikte çoban olarak çalışan S.Ö.’yü (19) yakaladı. Daha evvel de aynı şekilde asılsız ihbarlarda bulunduğu tespit edilen S.Ö. polis tarafından gözaltına alındı. Karacabey Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şahsın çiftlikte iki gün önce işe başladığı öğrenildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<