banner359

Yalıtım Fabrikasında Korkutan Yangın

Bursa’da yalıtım malzemelerinin bulunduğu fabrikanın bahçesinde çıkan yangında çok miktarda yalıtım malzemesi kül oldu. İşçilerin ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın fabrika binasına sıçramadan söndürüldü.Gürsu Organize...

28 Nisan 2016 Perşembe 20:47
Yalıtım Fabrikasında Korkutan Yangın
Bursa’da yalıtım malzemelerinin bulunduğu fabrikanın bahçesinde çıkan yangında çok miktarda yalıtım malzemesi kül oldu. İşçilerin ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın fabrika binasına sıçramadan söndürüldü.
Gürsu Organize Sanayi Bölgesi Sahra Caddesi’nde faaliyet gösteren Dekostar yalıtım fabrikasının bahçesinde yangın meydana geldi. Sebebi henüz belirlenemeyen yangında bahçede bulunan 5 kamyon yalıtım malzemesi yandı. Mantolama işinde kullanılan köpükler kısa sürede yanarken, fabrika çalışanlarının ve itfaiye ekiplerinin anında müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Dekostar firmasının sahibi Resul Kul, yangının sadece bahçede bulunan köpüklere zarar verdiğini belirterek, “Allah’a şükür fabrika binamıza sıçramadan söndürüldü. Bahçede yanan köpükler dışında hasarımız olmadı. Çok şükür, hiçbir çalışanımız da yangından zarar görmedi” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<