banner359

Yamaç paraşütüyle düşen üniversiteli 11 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı

BURSA’nın Orhangazi İlçesi yakınlarındaki Gürle Dağı’ndan atlayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Alp Tuğ, paraşütünün ders dönmesi sonucu Sölöz mahallesinde ormanlık alana düşerek ağaca takıldı. Cep telefonu ile yardım isteyen...

25 Ekim 2016 Salı 11:26
Yamaç paraşütüyle düşen üniversiteli 11 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı
BURSA’nın Orhangazi İlçesi yakınlarındaki Gürle Dağı’ndan atlayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Alp Tuğ, paraşütünün ders dönmesi sonucu Sölöz mahallesinde ormanlık alana düşerek ağaca takıldı. Cep telefonu ile yardım isteyen Alptuğ Bektaş, AFAD ekipleri tarafından 11 saat süren arama çalışması sonucu bulundu.
İstanbul’da öğrenim gören üniversite öğrencisi Alptuğ, Bektaş, Gürle Dağı’ndan yamaç paraşütü ile atlamak istedi. Bektaş, Gürle Dağı’ndan yamaç paraşütü ile Orhangazi Ovası’na doğru uçuşa geçtiği sırada paraşütü ters dönünce Sölöz Mahallesinde ormanlık alana doğru düştü. Yamaçtaki bir ağacın dalına takılan Bektaş, burada mahsur kaldı. Dün akşam saatlerinde cep telefonu ile yardım çağrısında bulunan Bektaş’ı kurtarmak için Orhangazi Jandarma Komutanlığı, AFAD ve UMKE ekipleri seferber oldu.Ekiplerin Gürle Dağı yamaçlarında akşam saatleri başlattıkları çalışmalar sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. 11 saatlik çalışmanın sonunda saat 05.00 sıralarında takılı bulunduğu yerden AFAD ekipleri tarafından kurtarılan paraşütçü genç 112 ekiplerine teslim edildi.
Bir süre acılar içinde kıvranan ve hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<