banner359

Zincirleme Kazaya Yol Açtı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yola aniden çıkan sahipsiz bir büyükbaş hayvan, zincirleme kazaya neden oldu.Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Perşembe karayolunun organize sanayi bölgesinde meydana geldi. Yolda seyir halinde giden...

24 Ocak 2015 Cumartesi 20:45
Zincirleme Kazaya Yol Açtı
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yola aniden çıkan sahipsiz bir büyükbaş hayvan, zincirleme kazaya neden oldu.
Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Perşembe karayolunun organize sanayi bölgesinde meydana geldi. Yolda seyir halinde giden Yüksel Akgül yönetimindeki 67 ZU 595 plakalı otomobil yola aniden çıkan bir büyükbaş hayvana çarptı. Araç daha sonra yine aynı istikamete giden Ergün Çalık’ın kullandığı 67 VA 252 plakalı otomobille ve 67 ZP 595 plakalı minibüsle çarpışarak zincirleme kaza meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluştu. Araçlar yol kenarında beklerken çarpmanın etkisiyle yere yığılan büyükbaş hayvan ise belediye ekipleri gelene kadar bekletildi. Kaza yerinde gelen polis ekipleri yolda canlı halde duran hayvan için yolu güvenlik nedeniyle tek şeride verdi. Kısa bir sonra Çaycuma Belediyesi ekipleri büyükbaş hayvanı keserek yoldan kaldırdı. Kaza yerine gelen itfaiye ekiplerince yol temizlenerek trafik akışı devam etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<