banner359

Bakan Özlü otomotiv test merkezi için Bursa’ya geliyor

15 Temmuz 2016 Cuma 13:18
Bakan Özlü otomotiv test merkezi için Bursa’ya geliyor
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde otomotiv test merkezinin yapılacağı bölgede incelemelerde bulunacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün 5-6 Ağustos tarihleri arasında Bursa’ya geleceğini söyledi. Şahin, “Bakanımız, ülkemiz için çok önemli olan otomotiv test merkezinin yapılacağı bölgede incelemelerde bulunacaklar. İnşallah bu milli projemizin temelini Yenişehir ilçemizde atacağız. Bu projeye hükümet olarak büyük önem veriyoruz. Bu yüzden son derece titiz davranıyoruz. dünyanın sayılı ve en önemli test merkezlerinden birisi olacak otomotiv test merkezi yatırımının ülkemize, Bursa’mıza ve Yenişehir ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<